top of page

Endelig er HADO sommerturnè 2022 igang!

Oppdatert: 16. mar. 2023

Første stopp var Bø Sommarland.

Med nyinnkjøpt partytelt fra DANCOVER, og et popup telt vi fikk låne av Spar Fusa, var vi veldig spent på hvordan dette ville gå.


Fredag 24.06.22

Grytidlig møtte vi opp i parken for å rigge oss til.

Der ble vi møtt av Kjetil fra teknisk som hjalp oss med, akkurat det, det tekniske. Kjempe service og alltid smilende kar.


Etter noen timer var teltet oppe og vi var klare for å vise frem HADO sport, til Bø Sommarland`s gjester.
Siri ( markedskoordinatoren) kom også innom for å se til at vi hadde det bra og sørget for at vi ble godt ivaretatt. Tusen takk for det :)


Gjennom hele dagen var det mange som var nyskjerrige og kom bort for å se hva HADO sport var. Ekstra gøy var det, når gjesten som har prøvd, fortsetter praten etter at de er ferdige. De fektet med armene, lo og gjorde bevegelser som viste at HADO har gjort et positivt inntrykk på dem.


Utover formiddagen økte vinden. Teltet og veggene beveget seg mere, noe som gjorde det vanskelig for datasystemet og synkronisere og lokalisere hvor spillerene var til enhver tid. Selv med litt vind problemer, vil vi si at dagen hadde gikk greit. Mange små og store var kjempe fornøyd, etter å ha besøkt aktivitetsstanden.


Lørdag 25.06.22

Ny dag, nye gjester og ekstra tiltak for å dempe bevegelsene i teltet.

I dag skulle alle som kom innom standen vår, slippe problemer med vinden.

Med sol i fjeset og gledeshyl fra parken, var det en gjevn strøm av store og små som ville prøve. Noen visste hva HADO var, og andre ikke. Men, alle som var innom, syntes det var gøy å prøve.


Vi fikk også besøk fra Notodden Fotoklubb, som skulle ta noen bilder av og for oss. Disse to flinke karene knipset ivirig i vei.

Vi hadde ingen vindproblemer og med så mange hyggelige, nyskjerrige og flotte gjester innom, gikk også vi hjem, med med et stort smil.


Noen av bildene som ble tatt.


Fotograf : Johannes Brendemo, Notodden Fotoklubb

Søndag 26.06.22

Som de andre dagene, var vi klare til å ta imot gjestene når parken åpnet.

Ikke mange minuttene etter, kom det en flott familie fra Lunde og ville prøve.

HADO var det første barna ville prøve før det ble bading, kunne foreldrene fortelle.


Barna storkoste seg, og fikk lurt foreldrene med på en kamp også. Det som var gøy, var at litt før parken stengte, kom barna tilbake. De ønsket å prøve seg mot to av medlemmene i team T.A.T.S. "..De kunne ikke være så gode..", hadde barna sagt 😀


Desverre var jentene gått for å handle litt varm mat, så barna fra Lunde måtte ta til takke med et medlem fra Team J.O.N og treneren til Team T.A.T.S.

Det var innafor og vi tok en kamp.


Selv om kampen ikke gikk helt som barna håpet, var de kjempefornøyd med HADO og ville at dette skulle bli et fast tilbud i Lunde. Det kunne ikke vi love, men ballen er herved sendt videre, hvis noen fra Lunde leser dette :)


Søndagen gikk også knirkefritt, og ekstra stas ble det da René (Adm.dir) og Siri (markedskoordinator) kom innom for å teste HADO og ta et par bilder.


Da gjenstår det bare å takke Bø Sommarland, for at vi fikk ha vår aktivitetsstand hos dere denne helgen.

Vi kommer gjerne igjen til neste år.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page