top of page

SpillExpo 2022

Oppdatert: 16. mar. 2023

Norges største spillmesse, 11 - 13 November 2022 i Lillestrøm.


I samarbeid med Lekelandgrossisten, var vi klare for å vise frem Norges råeste teknosport, for alle besøkende. Lite visste vi hvor hektisk det skulle bli... :)


SpillExpo


Endelig var det klart

Denne helgen hadde vi gledet oss til lenge, for vi skulle være med på Norges største spillmesse!!!

Det var åpnet opp for rigging allerede onsdagen før, og for mange var det akkurat nok tid. Vi er blitt gangske gode på å rigge stands og knallgode på planlegging, så vi var raskt ferdig. Etter dette var det kun litt små justeringer, og sjekk at all elektronikk snakket sammen.


 

Fredag 11.NovDet var full gass fra SpillExpo åpnet og til vi måtte stengte standen kl 21:00. Fantastisk gøy å se så mange smil og barn som kom tilbake for å spille flere ganger.

Vi gleder oss til en ny dag, og håper at vi ser deg på vår stand idag 


Lørdag 12.Nov

Dette ble den beste dagen denne helgen. SpillExpo åpnet kl 11:00 og stengte dørene kl 20:00.

Denne dagen gikk fort unna, og vi var ganske slitene når vi stengte standen. Etter å ha fin regnet litt på hvor mange som var innom, kom vi frem til at vi hadde klart 1050 personen tilsammen på fredag og lørdag. Det betyr at vi klarte ca 70personer pr time uten pause.

Det var som sagt en fanstastisk dag og alle smilte når det hadde prøvd.


 

Søndag 13.Nov


Det var litt tyngre å stå opp denne dagen. Med over 1000 pers innom standen på 2 dager, så er det klart at kroppen kjenner det. Men etter en fantastisk hotellfrokost, på Thon hotell Arena, var vi klar igjen.

Litt mindre folk var det også denne dagen, i tillegg til noen små tekniske utfordringer. Men etter en liten pause midt på dagen, var standen i full gang igjen.

Som de andre dagene, var alle glade og fornøyde etter å ha prøvd HADO Sport. Det som var gøy å se, var at flere kom innom alle dagene vi var her. De syntes det rett å slett var kanon gøy sa de.


Kl 18:00 stengte SpillExpo og vi var ferdig rigget ned til kl 19:00. Med en 7t lang kjøretur tilbake til Bergen, var det god tid til å reflektere over helgen og begynne å planlegge neste store arrangement.

Takk til Lekeland-grossisten for et kjempebra samarbeid denne helgen. Det hadde blitt ekstremt tungt uten dere.
Takk til SpillExpo for at vi fikk komme og vi kommer selvfølgelig tilbake til neste år.


 

Bilder fra helgen4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page