top of page

Blue Elite Esport


I samarbeid med Blue Elite Esport, skal det arrangeres et gratistilbud for barn og unge i hele Nord-Gudbrandsdalen. Her vil det bli muligheter for å teste PS5, Xbox X-serien, Switch, VR briller ++++ og HADO Norge rigger opp banen sin innendørs. Så uansett vær, vil spillopplevelsen bli kanonbra denne dagen.

Vi gleder oss enormt til å samarbeide med Blue Elite Esport, 18 og 19 Juli i Otta kulturhus.


 

Søndag 17.Juli

Ved ankomst, ble vi møtt av 3 hyggelige karer fra Blue Elite Esport. De viste oss hvor vi kunne sette opp banen, og hjalp til med lys settingen.Da veggene var satt opp og utstyret var testet, var det bare lyssettingen igjen.

Å det skal jeg si, at dette ble det råeste oppsettet så langt på turneen, er sikkert.

Vi gleder oss enormt til dagene som kommer.


 

Mandag 18 Juli

Disse dagene har egentlig vært litt historisk. Det er første gang at t-sport og esport har jobbet sammen om et arrangement.

Det skal ikke bli siste gangen, for det var ingen problem å kombinere disse to verdnene. Personlig syntes jeg vi utfylte hverandre, ved å kunne tilby et variert tilbud til de som ville komme.


Med forskjellige spillkonsoller, spill, dedikerte VR stasjoner med Beat Saber, og HADO Sport var vi klare.


Det var god plass i lokalet og noen av deltakerne var på plass litt før 12. Utover dagen kom det flere og vi ble tilslutt en god gjeng.


Støtte.

Blue Elite Esport hadde fått støtte av gjensidigestiftelsen, slik at de kunne gjennomføre dette tiltaket flere ganger i sommer. Så etter et par timer med gaming, disket de opp med god lunch og frukt. Fantastisk!


På slutten av dagen ble det gjennomført en liten konkurranse. Spillet de spilte, het Brawlhalla.


I de fleste av Brawlhallas spillmoduser er målet å slå ens motstander av scenen som kan sammenlignes med Super Smash Bros. Dette kan gjøres ved å skade dem gjentatte ganger. Skader kan sees på fargeskjermen rundt motstanderens karakterikon, som går fra hvitt til rødt til svart mens spilleren fortsetter å bli truffet. Jo nærmere fargen er rød, jo lenger vil spilleren bli slått tilbake til de til slutt blir slått ut. Å bli slått av scenen vil resultere i at spilleren mister livet. Enten vinner den siste spilleren som står (den som fortsatt har minst ett liv) eller spilleren med flest poeng kampen.Det ble en spennende konkurranse, selv for oss som ikke spilte.


HADO Sport.

HADO Sport hadde en fast gjeng som spilte gjennom hele dagen. Et par pappaer ble lurt uttpå og måtte innrømme at det var litt gøy.

Det var en flott gjeng som var innom i dag, og flere fikk øynene opp for vår nye sport, HADO. Vi er på plass igjen i morgen, Tirsdag 19.Juli. og gleder oss allerede.

 

Tirsdag 19 Juli

Det å få muligheten til å gjennomføre et sammarbeid, i slike lokaler, er helt fantastisk. God plass, lyd, lys, ogengasjerte barn.... det er bare helt fantastisk.

Det kom litt mindre folk i dag enn på mandag. Men de som kom, var gira og byttet mellom esport og t-sport.

På slutten av dagen, gjennom førte vi en 2 vs 2 konkurranse. Totalt 6 lag var med og engasjementet var stort.


Her sitter en liten gjeng og følger spent med, på hvem de kanskje komme til å møte i neste kamp.Dette har vært en fornøyelse å være med på. Ikke minst det å få se hvordan en HADO bane kan se ut og spillles på, i riktig lyssetting.

Da gjenstår det bare for oss, å takke for at vi fikk lov å være med på disse to dagene, i Otta kulturhus.
Blue Elite Esports er en seriøs, kunnskapsrik og profesjonell gjeng, som det har vært utrolig kjekt å bli kjent med.

 

Bildene under viser hvem som kom på palleplassene i denne uofisielle HADO konkurransen.

1.plassen2.plassen


3.plassen0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page