top of page

Montebello CampingTorsdag 07.07

Etter en flott men lang kjøretur fra Skien Fritidspark, ankom vi Montebello camping i 20 tiden.

Her ble vi møtt av en hyggelig dame i kiosken, som forklarte oss hvor vi kunne sette HADO teltet, og hvor vi kunne parkere biler og vogn.

Fredag 08.07

Vi var klare ca 15:30, og ikke lenge etter var de første barna der. Barna ble helt hektet og spilte til vi stengte litt før kl 20:00.

Mange voksne var innom og men bare noen få ville prøve. Selv når jeg forteller om at dette er en sport for voksne, er det dessverre mange som vegrer seg.

Det har vært en flott dag, og på denne campingen er det barna som har vært mest gira på å spille.


Lørdag 09.07

I dag fikk vi besøk av flere familier fra området rundt campingen. De hadde lest om HADO sport på facebook og ville komme å prøve. Barn og voksne ble delt i forskjellige lag, spilte HADO og storkoste seg.

Barna som bodde på campingen kom også tilbake og ville prøve ut forskjellige lag. Noen av de mest ivrige barna spilte fra vi åpnet til vi stengte denne dagen også.

Det var en bra dag med en jevn strøm av barn og voksne innom.
Søndag 10.07

Siste dagen med HADO på campingen.

Trykket var ikke like stort denne dagen, desverre, men så er jo søndag en utreisedag.

Denne helgen hos Montebello Camping har vært helt fantastisk. Vi ble tatt godt i mot og servicen var på topp. Tusen takk for det :)

Det er ingen tvil om at HADO sport passer inn på en campingplass også. Ikke minst som et alternativ, når det er dårlig vær.

Vi vil med dette takke for at vi fikk være her denne helgen, vi har virkelig kost oss.
2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page