top of page

Bergen Spillfestival

Oppdatert: 27. mar. 2023


Bergen Spillfestival skriver følgende på sine sider:

Bergen Spillfestival arrangeres for 26. gang. Det skal være arrangementer på Bergen Internasjonale Kultursenter, på Cafe Opera, på Spillhuset og på Torgallmenningen. Men også flere digitale eventer.

Her finner alle noe de liker. Sjakk, kort og quiz er tradisjonelt de største i spillfestivalen. Men vi har også Rubiks Kube, brettspill, Scrabble, backgammon, Raffle, Pokemon og gaming.
Alt er gratis i barne- og ungdomsdelen. Alle barn skal ha like muligheter. Startavgiften er igjen 0 kroner . Vi har kurs, show og turneringer i bl a lego, sjakk, kube, pokemon og gaming. Og flotte premier.


HADO Sport og Spillhuset Bergen.

Vi er så heldige at vi får delta på Bergen Spillfestival.

I lokalene til Spillhuset Bergen, skal vi rigge opp en bane, slik at barn, unge og voksne kan få prøve denne fantastiske sporten.


Dette blir selvfølgelig helt gratis.

  • 10 - 11. august

  • Kl 13 - 20:00

Her en link til facebook arr: Spillhuset Bergen
10 og 11. August

Endelig var dagene kommet, og vi skulle få vise frem HADO sport på spillhuset.


Vi har veldig spente på hvordan dette skulle gå.

Ble det samme trøkket som i Kongeparken, eller ville det bli litt roligere.

To av medlemmene i Team T.A.T.S, var med denne dagen og vi begynte å tømme varebilen for utstyr.

Dette skulle opp til 3.etg, derfor ble jeg ganske glad når jeg så heisen.


Vel oppe ble vi møtt av Marielle som viste oss rundt og informerte om hvordan de hadde tenkt at vi skulle være. Riggingen tok ikke langt tid, og de første som ville prøve, sto klare når vi åpent. Resten av dagen var det en jevn strøm av nye HADO entusiaster.Torsdagen ble omtrent det samme, men litt roligere etter kl 1900.

Gjennom disse to dagene, var det flere som hadde lest om oss på nettet og var nyskjerrige på hva denne nye kanonball sporten i AR var.

"... Oj, du kan se jo nesten helt ekte ut i brillene..." var det en gutt som sa

"...en voksen sport sier du... ja da får jeg vel prøve med ungene da.." sa en litt skeptisk pappa. Samme pappaen sto å holdt seg på knærne, pustet tung og sa ".... jeg skjønner at dette er en SPORT, blir jo sliten jo..." samtidig var smilet på plass hos pappaen og ungene.

Vi fikk også besøk av en eldre dame som ville prøve. Hun hadde jo spilt kanonball da hun var liten, så nå måtte hun prøve det på den moderne måten også....Fantastisk flott dame :)

Flere av de frivillige på spillhuset, ink Daglig Leder Maria, ville også prøve og ble ikke skuffet. Smilene, latteren, konkurranseinnstinktet, og samtalene etter at de har fått prøvd, gjør HADO sporten gøy å vise frem.


Tusen Takk til Spillhuset Bergen, for det flotte arbeidet dere gjør for barn og ungdom. Men også for at vi fikk komme å vise frem Norges råeste teknosport. Vi blir gjerne med på samarbeid en annen gang også.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page